zaterdag 13 augustus 2011

Camping Meerbornsheide

Op internet staat Campingplatz Meerbornsheide niet goed aangeschreven, maar dat heeft alles te maken met de vorige eigenaar, die de boel verwaarloosde. Er staat een gloednieuw, zeer fraai toiletgebouw met prima douches. Gratis!
De nieuwe campingeigenaren doen hun best om de camping helemaal op te knappen. Alleen de campinggasten ontbreken nog. Verder is het een leuke, gemoedelijke boscamping.

Het welkom op Campingplatz Meerbornsheide was allerhartelijkst. We kregen een drankje aangeboden, wat na 58 km fietsen op deze warme dag zeer goed van pas kwam. De slotklim was het klapstuk van onze fietsroute van die dag: de klim naar Meerbornsheide. Vanaf Dillenburg klommen we in een paar kilometer naar 350 meter hoogte. Aanvankelijk zeer geleidelijk, maar allengs steiler en steiler. Ik kan u verzekeren: 11% op een fiets met bepakking valt niet mee!

Dit is een commentaar van 2 jaar geleden:
"Deze camping is zelfs voor een overnachting te slecht.
Sanitair was erg vies en heel slecht.
Gevaarlijk voor kinderen i.v.m. zwerfvuil.
De prijs was erg hoog voor wat de camping te bieden heeft."
Intussen moeten de nieuwe eigenaren opboksen tegen dit slechte imago.
Zo zie je maar, hoe je op internet bedrogen kunt worden door oude feiten.
Ditzelfde geldt in mindere mate voor de camping Rhein-Mosel in Koblenz. Deze staat in de ANWB-gids niet zo bijster goed aangeschreven. Door de Bundesgartenschau, een soort Floriade in telkens een andere stad in Duitsland, is de camping echter helemaal opgepimpt! Twee gloednieuwe toiletgebouwen, een speeltuintje, dat aangelegd werd toen wij er 2 nachten kampeerden. Kortom: op het gebied van campings kunnen feit en fictie op internet aardig uiteen lopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten