maandag 26 januari 2015

Gooische Hobbitvrouwen

De trilogie van "The Lord of the Rings" hadden we een jaar of 10 geleden al gezien, van de verfilming van "The Hobbit" van J.R.R. Tolkien ontbrak alleen het slotdeel nog maar. Gisteren ging ik met een groep vrienden naar "Cineworld" in Beverwijk om ook deze hattrick te voltooien.

Met Ada fietste ik naar het station van Leiden, waar we in de trein naar Beverwijk stapten. Een korte wandeling bracht ons bij de bioscoop, waar Tim de Beer de kaartjes ophaalden voor een tweetal films. Margriet Ammerlaan en de mannen gingen naar de spectaculaire verfilming van "The Battle of the five Armies", waar we met onze 3D-brillen met volle teugen van genoten.

De vrouwen hadden een voorkeur voor "Gooische vrouwen 2".


Na afloop aten we met zijn twaalven in het restaurant van "Cineworld". We hadden een arrangement, waarbij je kon kiezen uit een viertal hoofdgerechten alsmede een drankje. Als schaatsliefhebber koos ik uiteraard voor N'Ice Chouffe.

En dat mijn keuze voor het toetje op ijs viel, zal niemand verbazen. Het was erg gezellig en iedereen was het er over eens, dat het eten na de film toch prettiger is: je zit niet zo op hete kolen om op tijd bij de film te zijn.
En dat is maar goed ook, want aan het begin van "De Hobbit 3" was het al vurig genoeg....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten